вівторок, 10 вересня 2013 р.

Осінній велопарад жінок: святкуймо ювілей міста яскраво

Як і завжди, в останню суботу вересня, а в цьому році це буде 21 вересня, відбудеться день міста. Херсону виповниться 235 років. Для того, щоб відсвяткувати таку урочисту подію, а також додати городянам та гостям міста святкового настрою херсонські велосипедисти вирішили провести найяскравіший велосипедний захід, жіночий велопарад, саме у цей день. Запрошуємо відсвяткувати день міста разом з велосипедистами та вязти участь у найкрасивішому велосипедному заході року: шостому жіночому велопараді «Lady Boss». Кожний такий велопарад проводиться з метою показати, що велосипед, це не тільки іграшка для хлопчиків, але ще й зручний особистий транспорт у тому числі і для жінок. Тому цієї осені тема велопараду — діловий одяг.
Для участі у велопараді запрошуються усі бажаючі без обмежень. Але жінок просимо приїхати в діловому одязі (або максимально до ньго наближеному). Навіть якщо ви не маєте велосипеда можете взяти його в оренду у нашіх друзів Анти-кафе «Shuttle», або просто прийти подивитись та пофотографувати красивих жінок на велосипедах.
Але і це ще не все. На день народження міста усі херсонскі велосипедисти отримають подарунок: першу велосипедну доріжку в Херсоні. Тому розпочнемо святкування 21 вересня о 15 годині на розі вулиць 40 років Жовтня та Тираспольської з урочистого відктриття велосипедної доріжки, проїдемо парадом по новій доріжці за участі Зої Бережної та її співробітниць, подивимось на квіткові килими, один з яких готуватимуть активісти велосипедної громади, а на закінчення всіх запрошує  FÁBRIKA  на урочисте відкриття одразу чотирьох велосипедних парковок за проектом «Ідеальна велопарковка», та фуршет з цього приводу.

Докладніше план велосипедних заходів на день міста



Знак 4.12 «Велосипедна доріжка»
Знак 4.12 «Велосипедна доріжка»
В субботу, 21 вересня, о 15:00 зустрічаємось біля входу до парку ім. Ленінського Комсомолу на розі вулиць 40 років жовтня та Тираспольська. Орієнтиром повинен бути знак 4.12 початку велосипедної доріжки. Саме в цей час вхід до парку перетвориться на вїзд, але тільки для велосипедистів тому що ми з вами проведемо урочисте відкриття першої велосипедної доріжки в Херсоні.
Після урочистого відкриття по маршруту велодоріжки пройде жіночий велопарад. Оскільки тема цьогорічного велопараду «діловий стиль», то закликаємо дівчат та жінок приїжджати одягненими в діловому, або близькому до нього одязі. Учасниць чекає приємний сюрприз.
Але до участі у параді запрошуються усі бажаючі подивитись на таке чудове поєднання жінок та велосипедів. Ви можете взяти із собою прапори міста. А для вас місто теж приготує подарунки.
Прямуючи велодоріжкою ми зробимо декілька зупинок для фотосесій зокрема біля візитівки нашого міста воріт фортеці.
Після остмотру велодоріжки ми привітаємо херсонців на святкових майданчиках, а також подивимось і сфографуємось поряд з квітковими килимами, один з яких буде створений велосипедисами та велосипедистками.
На закінчення — святковий фуршет з нагоди відкриття цілих чотирьох велосипедних парковок загальною місткісттю 20 місць поряд із входами до ТРЦ  FÁBRIKA . на вул. Залаегерсег, 18.


Увага! Якщо ви збираєтесь приєднатися не з самого початку, то слідкуйте за оголошеннями. Оскільки на день міста проводиться багато заходів і можливі зміни маршрута.
Детальніше із планом заходів на день міста можна ознайомитись на сайті міста: http://www.city.kherson.ua/

Немає коментарів:

Дописати коментар